ANTICELULITNI TRETMANI- Vacum tijela

Posted on Posted in Uncategorized

dsc_0009Iako ste se trudili ostati vitki, višak kilograma i manja vidljivost celulita ipak je učinila svoje, i vidljivo kvari Vašu vitkost! Krajnje je vrijeme da učinite nešto za sebe i dovedete svoje tijelo u top formu prije nego si priuštite novi kupaći kostim za nadolazeću sezonu!
Ponuda uključuje: 5 vakuma  za 350 kn

Trajanje tretmana:  30 min

  • Broj dolazaka 5
  • Možete odabrati koji dio želite tretirati: trbuh, noge, bokovi ili stražnjica
  • Ponuda se ne preporučuje trudnicama i dojiljama
  • Razmak između tretmana: 1 dan

5 ekskluzivnih tretmana za oblikovanje tijela i uklanjanje celulita koje je NS Design pripremio samo za Vas dovest će Vas do zdravlja i željene linije, uz vacum možete kombinirati brojne druge tretmane.Tretman blata i algi ili paprićica izvući će vezane tekućine iz masnih nakupina i razgraditi prisutne masnoće. Tretman blatom i algama eliminira masne naslage ostavljajući kožu vidljivo zategnutom i glađom na dodir. Otklanja nakupljene toksine iz tijela, odstranjuje višak nakupljene tekućine iz masnog tkiva, ubrzava izmjenu tvari, reducira masno tkivo i detoksicira cijeli organizam. Koža se hidratizira i tonificira te vraća prirodni ph.

Jedinstvena kombinacija pulsnog vakuuma i posebno oblikovanih aplikatora sa rotirajućim kuglicama stvara kožni nabor, dok se istovremeno provodi masaža te povećava rastezljivost elastičnog tkiva. Na taj način znatno poboljšavamo dotok svježe krvi kao i otok venske krvi, te drenažu limfne tekućine. Podtlak uzrokuje rastezanje veziva te razbijanje masnog tkiva koje je nakupljeno ispod kože. Brojni aplikatori omogućavaju terapiju na većim ili manjim površinama, a mogućnost određivanja gornjeg i donjeg podtlaka izvođenje terapije i na najosjetljivijoj koži. Koža ostaje glatka, čvrsta i napeta bez traga celulita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *