DIJAMANTNA MIKRODERMOABRAZIJA

 DIJAMANTNA MIKRODERMOABRAZIJA

Mikrodermoabrazija je vrlo blaga i neagresivna metoda uklanjanja površinskog sloja kože, tj. odumrlih stanica površinskog sloja kože. Uspješno se primjenjuje kod svih tipova kože: mlađih, starijih, svijetle ili tamne puti. Mikrodermoabrazija se koristi za smanjenje proširenih pora, regulaciju masnoće kože, korekciju sitnih bora kao i korekciju površinskih ožiljaka i hiperpigmentacije. Može se koristiti na licu, vratu, leđima,  po potrebi na drugim dijelovima tijela. Uz pomoć finobrušenih dijamanata različite granulacije jednostavno reguliramo intenzitet abrazije, a na taj način izbjegli smo upotrebu kemije te je postupak potpuno prirodan. Nakon tretmana mikrodermoabrazije nije potrebno vrijeme oporavka .
Preporuka je napraviti 3 do 6 tretmana, ovisno o problematici kože.  Na tretmane se dolazi jednom tjedno. Ukoliko se mikrodermoabrazija kombinira sa drugim tretmanima može se pojačati učinak i ubrzati efekte.
Uz tretman mikrodermoabrazije često se koristi  tretman vacumom.

Ovakav ciklus tretmana svakako je za preporučiti barem dva puta godišnje, nakon izlaganja suncu kada koža posvijetli i prije izlaganja suncu.