VAKUM TIJELA

VACUM TIJELA

  -GREEN VAC –  Iskra Medical

Edematozna faza celulita

 Fibrozna faza celulita

 Ožiljna faza celulita

NJega i smanjenje bora na licu

Svježi ožiljci

Keloidi i strije

Slabiji protok krvi i limfe stoji kao uzrok za promjene u koži i potkožju. Posljedica toga je nakupljanje otpadnih tvari i metabolita. Zbog bujanja vezivnog tkiva izgled kože je svakog dana sve lošiji. Pojavljuju se brojne udubine i izbočine koje daju izgled narančine kože, a poznajemo ih pod nazivom celulit.

Novi aparat GREEN VAC svojim jednostavnim, a istovremeno vrlo profinjenim načinom primjene, predstavlja velik napredak u terapiji i njezi promjena u potkožju. Koristi se metoda pulsirajućeg podtlaka. Terapija s podtlakom je već stoljećima poznata kao dobar način za poboljšanje mikrocirkulacije i rastezanje vezivnog tkiva.

S posebno oblikovanim aplikatorima, koji u sredini imaju rotirajuće kuglice, mogu se pri istovremenom usisu kružno stvarati kožni nabori, u kojima dolazi do masaže i istovremenog rastezanja potkožja. Na taj se način znatno poboljša dotok svježe krvi kao i otok venske krvi te drenaža limfne tekućine. Podtlak ujedno uzrokuje i rastezanje vezivnog i masnog tkiva, koje se prekomjerno nataložilo i na taj način poboljšava stanje.