RADIODERM - RADIOFREKVENCIJA TIJELA

RADIOFREKVENCIJA TIJELA

-RADIODERM – radiofrekvencija

-Iskra Medical

Oblikovanje tijela :

Smanjenje vidljivosti tvrdokornog ili površnog celulita

Smanjenje opsega ciljanog tretiranog područja (npr. bedara, abdomena)

Zatezanje i učvršćivanje kože

Smanjenje neželjenih područja masnih naslaga

Ublažavanje strija

Inovativni radiofrekventni aparat za ljepotu i zdravlje

Aparat Green IRF sjedinjuje karakteristike koje zadovoljavaju specifične potrebe dermatologa, estetskih kirurga, fizioterapeuta i kozmetičara. Na taj način samo jedan uređaj osigurava korisniku uspješnu terapiju kao što je uklanjanje bora, celulita i lokalnih masnih naslaga, kao i učinkovitu terapiju različitih patoloških stanja lokomotornog aparata.

Ugodna, neinvazivna terapija

Aparat Green IRF osigurava ugodnu i bezbolnu terapiju koja ne zahtijeva oporavak. Korisnik se po završetku terapije može vratiti svojim svakodnevnim poslovima i nije dodatno opterećen dragocjenom potrošnjom vremena za njegu po završetku terapije.

Sigurna za sve tipove kože

Terapija s aparatom Green IRF, za razliku od terapije sa svjetlosnim izvorima, nije zasnovana na apsorpciji svjetlosti u melaninu kože i stoga je potpuno sigurna i za tamnije tipove kože.

Brza i učinkovita terapija

Radiofrekventna metoda djeluje na principu kontrolirane akumulacije topline duboko u dermisu, što pospješuje lokalnu cirkulaciju i stimulira nastajanje novog kolagena u tkivu. Rezultat je vidno poboljšanje izgleda i tonusa kože. Koža postaje napetija, glatka i djeluje znatno mlađa u odnosu na izgled prije terapije. Terapija obično traje 10 do 20 minuta.